Hola! Bare et kort lite innlegg

Da er vi 17 dager ut i nytt år. Jeg håper dere som leser har hatt en fin start på året så langt. Jeg for min del styrer på med det nye opplegget “bifangst” og er derfor litt stille på bloggen i disse dager. Noe som sikkert er like greit slik at dere får litt pause fra alt maset mitt (he he)

enlight166Så må man bli “venn” med kameraet igjen da. Foto: Rpfiske.com

– Det er mange planer og ideer rundt dette prosjektet, og forhåpentligvis vil det bli en hit! Jeg kan ikke klage på kvaliteten av proffe lagspillere i alle fall, for her er det mange dyktige venner som skal være med å bidra innimellom. Jeg sier ikke så mye mer enda, men vi er i gang. 

enlight165 Hva skal kokes nå mon tro? På bildet: Undertegnede og superchef Øyvind Næsheim. Foto: Rpfiske.com  

Ellers er jeg oppe i 13 fiskede arter til nå i år..- Ikke noe nytt eller noe spennende, men det er jo for så vidt en grei start på fiske-året vil jeg påstå.

Artene så langt i år er forøvrig

 • Torsk
 • Sei
 • Lyr
 • Hvitting
 • Sypike
 • Øyepål
 • Skrubbe
 • Rødspette
 • Sandflyndre
 • Gapeflyndre
 • Pigghå
 • Hågjel
 • Svarthå

Som nevnt.. ikke noe særdeles spennende og heller ikke noe av nevneverdig størrelse.. enda.

Så må jeg også si at det er gøy å se bilder som folk legger ut i konkurransen . Utrolig kjekt å se kreativiteten til folk altså! Gleder meg til å trekke en vinner når vi kommer så langt.

Snakkes plutselig, måtte bare “sjekke” innom en liten tur. 

Vh Raphael

cropped-9d2dc4ed-c958-4600-83eb-5993f241974f2.png

Author: Raphael Pedersen

www.rpfiske.com

2 thoughts on “Hola! Bare et kort lite innlegg”

 1. Hei. Har akkurat begynt å følge denne bloggen.

  Synes det er veldig gøy med alt innholdet du produserer- saklig, lærerikt og moro å lese. Takk for en fin blogg.

Leave a Reply