Godt nytt år!

Da er et nytt år i gang. Et helt nytt kapittel starter både for meg og deg. Det er en god følelse synes jeg..

Riktig godt nytt år til dere alle!

Den første dagen i 2018 har jeg brukt til å gjøre fiskeutstyret klart. Fresh og ny braid på alle havfiske-snellene, takkelbinding og klargjøring av splitter nye stenger. Jeg gleder meg til å teste dem ut! I år blir intet unntak.. interliner all the way- I år skal jeg teste tre versjoner av Daiwas splitter nye Tournament havfiskestenger!

-Nå venter jeg bare på brukbart vær, slik at jeg forhåpentligvis kan finne storlangen! Det klør i fingrene og fiskeabstinensene er skyhøye.. jeg skjelver (!)

Grov rigg til de store langene. På slepet har jeg en 10/0 assist-krok fremme. Meningen er å kjøre en hel og stor makrell her. Glefser den over her, skal den ikke komme seg lett løs! En 10/0 og en 14/0 sirkelkrok bør sitte bra i en langekjeft vil jeg tro.

Så en opphenger ca halvmeteren over bommen. 12/0 krok, dette takkelet er ikke ment til småfisk😉

Men(!) skulle den være sær og vanskelig, har jeg en reserve løsning også..

Penn Fathom 2 speed snellene er i reportoaret dette året også👍 Og selvfølgelig Daiwa Ishidai.

Da skal det meste være klart tror jeg. Oppdatering kommer så raskt jeg har vært på sjøen! Jøye meg som jeg gleder meg! Vh Raphael

Ps: Husk konkurransen!

Author: Raphael Pedersen

www.rpfiske.com

2 thoughts on “Godt nytt år!”

  1. Nytt år, og nye fiskeopplevelser i vente 🙂

    Var en tur utpå havet i dag. Fisket etter torsk på 30-40m, og fikk overraskende flere langer på 6-10kg. Morro når man får de så grunt.

Leave a Reply