Året 2017

Da er nok et år over. Er det bare meg, eller går tiden utrolig fort? Jeg skjønner ikke hvor dagene blir av.

Dette året har bydd på så mye at jeg vet ikke hvor jeg skal starte..

-Jeg har spist norges eneste giftige fisk.. rå!

Dette er uten tvil det tøffeste jeg har gjort i løpet av mine 30 innlegg av “kan det spises” og ble finalen til prosjektet. Hva kunne ha toppet den?

Nå står et nytt opplegg på gang..en forbedring av det som allerede er gjort. Prosjektet skal hete “Bifangst” og vil bli min største satsing så langt, sammen med Øyvind Næsheim og andre. Jeg gleder meg! Les gjerne noen forord om prosjektet HER

– Det har blitt masse fisk og fisking i år også, men med andre hensikter enn tidligere år. Jeg har vel lagt selve artsfisket litt fra meg dette året og heller satset på matauk og trening til kommende konkurranser i 2018. Kun 2 av 5 planlagte arter har dukket opp, men det gjør egentlig ingenting. Helt ærlig har jeg ikke brukt så mye tid på det heller, utenom en del satsinger etter småflekket rødhai.. den har unngått meg hele året og det er vel fortjent i favør rødhaien- Vi prøver igjen i 2018.

Strømsild ble art 77 og gullfisk/sølvkaruss ble art nummer 78 siden 2015. Får se om ikke den listen blir pyntet litt på i kommende år.

Egentlig har jeg ikke så mye mer å si tror jeg.. jeg ligger med influensa i skrivende stund og irriterer meg over at jeg ikke heller er på sjøen (hehe)  Jeg ser frem til 2018, nye bekjentskap, samarbeidspartnere og nye eventyr!

Til slutt ønsker jeg å rette en stor takk til dem jeg har fisket mest med i år: Geir Tveit , Henrik Vågenes, Espen Knarvik, Bjørn Digernes og Sebastian Pedersen.

Jeg vil også rette en spesiell takk til Petter Skudal ( Daiwa) Martin Lopez (Lopez slangen) Frode Pedersen (Salar Sport) Daniel Tilrem ( Fiskeavisen) Øystein Davidsen og Øyvind Næsheim, NRK, BYAS og VG.

Den største takken går selvfølgelig til alle mine lesere, selv om det er klisje er det likevel sant.. uten dere er det ikke vits å drive blogg!

Takk for i år- See you on the other side.

vh Raphael

img_2430

Author: Raphael Pedersen

www.rpfiske.com

4 thoughts on “Året 2017”

Leave a Reply