Er dere klar for mer av “kan det spises”?

Det er en stund siden at jeg har kjørt nye fiskearter som mat. Grunnen er sånt sett svært enkel.. jeg har hatt en spesifikk art i tankene denne sommeren, men den har vist seg å ikke ville ende opp på menyen min. Normalt sett er det en fisk som ALDRI har vært vanskelig å “be” på sommerstid, men ingen år er like.. tydeligvis. Spesielt når man SKAL ha den til et formål.

Nå er heldigvis det problemet løst, og mitt innlegg nr 30 i “kan det spises” er ikke langt unna.

Litt over et år er gått siden den nye bloggen min kom i gang og folk følger enda med. Takk skal dere ha! Derfor kjører jeg på videre!

Det er heller ikke verst når t-skjorte med logoen min på, blir brukt under slikt stilig fiske som dette! Bildet er av May Liza Johansen og piggskaten er tatt av Kato Andre Bøe. Jeg er takknemlig!!👍👍

Så er spørsmålet, hva skal jeg gjøre i innlegg 30 av kan det spises? Noen som kan gjette seg til det?:)

Planen er klar, og det blir en fisk jeg har gledet meg til å gjøre i et år nå. Den skal gjøres både rå og stekt!

Ps, nei det er ikke fisken på bildet😎

Vh Raphael

Author: Raphael Pedersen

www.rpfiske.com

Leave a Reply