GULL PÅ SØRLANDET #Art 78

Da var en fin familie uke i Kristiansand over.
Til tross for et svært ustabilt vær, har vi kost oss masse.

Og selvfølgelig fikk vi med oss Kaptein Sabeltann også😁
Men jakten etter gull var han ikke alene om. Jeg var nemlig ute i samme ærend!


Her bor det vilt levende gullfisk /sølvkaruss.

Tiden jeg hadde til rådighet var knapp, da dette ikke var en fiskeferie.. heldigvis fikk jeg lurt inn en liten time med fiske og takket være gode tips fra Gjermund Daniel Nomeland, visste jeg godt hvor jeg skulle slippe ut agnet. Utstyrt med en enkel haspelstang, noen splitthagl,en liten #10 krok og en boks med mais tok det ikke mange minuttene før målet var nådd.

Mission done, og art 78 et faktum. En fisk jeg aldri har fått før. Ganske kult, ikke sant? 🤙🏽

Og en liten feiring måtte selvfølgelig til😁

– Raphael

Author: Raphael Pedersen

www.rpfiske.com

Leave a Reply