2 år som fiskeansvarlig hos XXL Forus er over.

I dag når jeg gikk hjem fra jobb, var det faktisk min siste dag på gulvet hos XXL Forus som fiskeansvarlig. 

Det har vært to virkelig fine år sammen med fantastiske kollegaer i avdelingen Våpen&Villmark i Stavanger.  Siden år 2015 har vi satt ny XXL rekord på omsatte kroner innen fiskeprodukter på et helår. Samt ny avdelingsrekord på omsatte kroner totalt. Utrolig gøy! Det er en stor ære og ha jobbet med et slikt team👍 Mange gode minner og gøyale dager som jeg skal ta med meg for resten av livet.  Its been a blast😎  Hva som skjer videre, ja det får vi bare vente å se på😏

God helg! ✌🏽

-Raphael

Author: Raphael Pedersen

www.rpfiske.com

5 thoughts on “2 år som fiskeansvarlig hos XXL Forus er over.”

  1. Åh.. hva skal du nå da? Stavanger trenger din kunnskap. Mange skryter over hjelpen og kunnskapen du deler.. å jeg har selv opplevd den. Enig i hva som sies!!

Leave a Reply