Goe tider!


Det er mye spennende som skjer for tiden. Nytt bekjentskap skaper nye muligheter. 

Jeg har viet mye tid til denne bloggen og angrer ikke et sekund. Den følelsen når man våger og følge en magefølelse å resultatene viser seg. Det er en følelse jeg unner alle mennesker å få kjenne på i livet.

Jeg har bestemt meg for å ikke røpe for mye med en gang. Det jeg  kan fortelle er at jeg har fått et samarbeid med park inn by radisson Stavanger.   Et ordentlig kjøkken gjør mine kommende innlegg i “kan det spises” mye enklere! Awesome! 👍

Og over til en annen ting

I fjor ble jeg kontaktet av mange kokker i forbindelse med “kan det spises”.  Jeg var nødt å publisere at det var fullt, for fullt var det, et skikkelig luksusproblem som man sier.  Jeg setter likevel stor pris på engasjementet og åpner opp igjen for deltagelser nå. Ta kontakt via 👉🏼 facebook 👈🏼 eller send mail til raphaelpedersen@live.com om du mener at du kan bidra med noe på et av mine innlegg👍

Generelt:

Samarbeidet med hooked.no fortsetter i år som i fjor. Dette setter jeg pris på! 

Det samme gjelder salarsport som  leverer topp service og kvalitet på tilbehør innen kystmeite og havfiske i Norge. Fortløpende blir det lagt ut en liste  over mine egne fiskefavoritter derfra. 

Lesere:

Jeg ønsker noen innspill om hva dere vil ha mer av/mindre av etc. Uten dere er det ikke vits med rpfiskeblogg👍 Det finnes kommentarfelt for de som liker offentligheten. For dere som ønsker å være private, send meg mail på raphaelpedersen@live.com eller melding på facebook

  Ha en fantastisk fin helg alle!  Vh Raphael Pedersen👍🤛🏾 


Author: Raphael Pedersen

www.rpfiske.com

6 thoughts on “Goe tider!”

Leave a Reply