News Februar.

Spekulasjoner og rykter går. “Er det sant at du skal du slutte i XXL?”

Ja, jeg har sagt opp min fulle stilling hos XXL Forus hvor jeg har vært fiskeansvarlig i to år. Disse årene vil jeg ta med meg resten av livet.  Jeg har vært med på å sette ny omsetningsrekord på fiske i XXL . Vunnet kjeden sin interne artfiskekonkurranse med glans (hehe😎)  mot 50 andre kollegaer fra landet *skryte littegrann*. Dette va i regi av Pure Fishing Norway og XXL sport og villmark.

Ambassadeur gullsnelle (verdi 8000,-) Flott premie delt ut av Petter Skudal
 

Jeg har jobbet sammen med noen fantastiske folk i våpen og villmarksavdelingen på Forus og er stolt over å ha vært en del av dette! 👍

Nå starter et nytt kapittel. Jeg har ikke bestemt meg for hva, men en ting er sikkert. Jeg skal fortsette med de tingene jeg liker. Fiske, mat og trommer. Fiskeavisen har og tilbudt meg å bli redaktør for dem. Det sa jeg selvfølgelig ja til. Jeg ser frem til å bidra med noen saker der.

Thats it for now 🙂 

– Raphael

Author: Raphael Pedersen

www.rpfiske.com

17 thoughts on “News Februar.”

  1. Lykke til på ferden 😉 To gain something, u gotta risk something.
    Du er heldig som vet hva du vil og satser 100%. Jeg fant nylig ut av det selv og går all in 😉

  2. Spennende å se hva du finner på! Takk for god service over lang tid. Jeg følger med videre på bloggen din.
    Hilsen Frode Jensen

  3. …. endelig når det finnes en bra fiskeexpert jeg kan handle av, så slutter du. Finnes jo ingen som deg igjen her i området lenger.

Leave a Reply