Rødhai hvor er du? Forsøk nr 2

“Uer er røde- munnen til blåkjeft er blå, rødhaier er søte , men de skal jeg vist ikke få .. 😴”  

Nytt forsøk på et “nytt” sted i Dirdal, denne gang med selskap av fetter Sebastian som har fått nytt og hendig utstyr til jul ..

Jeg setter pris på at stedet vi fisket på er såpass øde og at sjangsene for å unngå andre mennesker er svært liten… kan du si! Tror kanskje det har noe med et av “plaggene” til Sebastian å gjøre?! 😳

Litt kraftig kystmeite utstyr denne gang. Jeg er ikke så veldig fan av disse surfstengene, derfor gjør en penn squadron jobben for min del. Den gir fine og lange kast med  bly opptil 140gr. Strimler av fjorårets makrell blir brukt som agn. 


Det var ikke mangel på haiens tilstedeværelse denne kvelden. Hissig pigghå med noe størrelse gir en artig fight fra land. Hågjel fikk vi også, men den riktige haisorten ville ikke denne gangen heller. En dag sitter den 👍😎 Jeg gir meg aldri! 

Ingen haier ble skadet og alle svømmer videre. Husk at pigghå er en fredet art.

Author: Raphael Pedersen

www.rpfiske.com

Leave a Reply