News! Kokk nr 5 som dukker opp i ‘kan det spises’

(NB fremhevet bilde er kun presentasjonsbilde og har ikke noe med prosjektet å gjøre) 

Jeg er ganske overveldet, for å si det mildt. Prosjektet mitt ‘ kan det spises’ har tatt noen store steg på kort tid . Interessen rundt prosjektet er stort fra publikum, media og dyktige kokker som vil være med å vise sine fiskeretter.  13 kokker har tatt kontakt med meg bare de siste dagene!! Utrolig kult!

I første omgang er det kokkene jeg allerede har avtalt samarbeid med som skal være gjester i prosjektet. Det er heller ingen tilfeldighet at det  er navn som  Filip Bendi (2etg NB Sørensen) og Øyvind Naesheim ( Kita )  som skal være med.  En ting er at de er blandt Norges beste kokker , men vi deler også samme filosofi og tanker når det kommer til ‘ufisken’ .

Men! Jeg ble tipset om enda et  kokkenavn, Stig Fagerholdt. Jeg gjorde litt research rundt navnet hans og det kom raskt frem i minnet at dette er kokken som serverte meg den beste varmrøkte laksen jeg noensinne har smakt. 

Stig Fagerholt Foto: Det Norske måltid

Stig har jobbet på gastronomisk institutt, men er nå sjefskokk på Farmhouse som holder til på Stavanger golfklubb. Det som også er spennende, er at han har knekt koden på en fisk som mange har slitt med å tilberede før. Hvilken dette er, kommer selvfølgelig på ‘ kan det spises’ ! 

 Selv skal jeg ta meg av de dagligdagse rettene , mens A- Laget av kokker skal vise frem sine gourmet versjoner av ting som i utgangspunktet ikke er ansett som menneskemat, men hvorfor er det slik? Er det på grunn av ren uvitenhet blandt oss? Eller er det faktisk mulig å lage mat av enkelte typer ufisk?

Det er bare en måte å finne det ut på! Følg med videre 🙂 

www.raphaelpedersen.com

Blogglistenhits

Author: Raphael Pedersen

www.rpfiske.com

Leave a Reply